yeni dizi izle,diziler izle, animasyon filmler,film izle,sinema filmler.

17 Ocak 2013 Perşembe

Alemin Kıralı 58.Bölüm - Tek Parça





Alemin Kıralı 58.Bölüm - Tek Parça

Pis 7li 52 Bölüm part 4




Pis 7li 52 Bölüm
http://www.youtube.com/watch?v=zsmql9UbV0Y

Muhteşem Yüzyıl 82.Bölüm "Özel" - Ben İbrahim...





Muhteşem Yüzyıl 82.Bölüm

Kuzey Güney 58.Bölüm




Banu'nun pimini çekip bıraktığı bomba, hem köşkte, hem Kuzey'in hayatında büyük bir gürültü koparır. Güney'in Ferhat'ın katili olduğu gerçeği, artık Kuzey için sadece bir şüphe değildir. Güney ise üstündeki suçlamalardan kurtulmak için kurbanını seçmiştir bile. Güney'in özgürlüğüne karşılık, Kuzey'den sonra bedel ödeme sırası Banu'dadır.
Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey olur. Kuzey attığı her adımda, Güney'in özgürlüğünü en büyük tehdit haline gelecektir. Güney kendini Kuzeyden korumak için yeni planlar yapar ... iki kardeş arasına yeni düğümler atılır..
Teknede yaşadığı korkulu anları bahane eden Cemre geçici bir süreliğine annesinin yanına gelir. Bir yıl aradan sonra hayatlarındaki fırtınalar Cemre, Güney ve Kuzey'i aynı mahallede bir araya getirmiştir, Ancak Cemre'nin tek isteği, Kuzey'le iletişime geçeceği bir an yakalamaktır.
Öte yandan, Vicdan azabını bastırmak için her yerde Simay'ı arayan Zeynep, karanlıkta O'na dair bir ışık bulur. Zeynep'in yarattığı fırtınanın enkazıyla yüzleşme zamanı gelir. Aynı gece, Kuzey'le Cemre'yi ise farklı bir sürpriz hazırlar. Tam da Cemre'nin istediği gibi, kimsenin Kuzey'le aralarına giremeyeceği bir an yaşarlar.
Gecenin rengi, Kuzey'in kapısındaki davetsiz misafirin getirdiği haberle bir anda değişecektir.


Kuzey Güney 58.Bölüm tek parca

Sakarya Fırat 130.Bölüm - Tek Parça




Sakarya Fırat 130.Bölüm - Tek Parça

Uzman Çavuş Osman Kanat ve bir avuç arkadaşının hikâyesidir. Çeliktepe sınır karakolunda yaşananlarla birlikte, asker analarının, evladı dağa çıkan babaların, kulağı seste, yüreği kıpır kıpır asker yavuklularının, yaşama mücadelesi veren bölge insanının ve diken üstündeki Türkiye'nin hikâyesidir. Gözyaşı ve gururla seyredilecek bir dizi. Her yayını, isimsiz kahramanlar için bir saygı duruşuna dönüşecek yeni bir televizyon olayı.

Beni Affet 288.Bölüm Tek Parça



Beni Affet, Beni Affet 288.Bölüm, Beni Affet Dizisi, Beni Affet Dizisi izle, Beni Affet izle, Beni Affet 288.Bölüm Tek Parça

Unutma Beni 1000.Bölüm Tek Parça



Unutma Beni, Unutma Beni izle, Unutma Beni 1000.Bölüm, Unutma Beni 1000.Bölüm Tek Parça

işler güçler 26. bölüm tek parça



işler güçler 26. bölüm tek parça

Benim için Üzülme - 11.Bölüm - Tek Parça - 480p HQ




Benim için Üzülme - 11.Bölüm - Tek Parça

Seksenler 46.Bölüm Tek Parça



Seksenler 46.Bölüm Tek Parça